روایتی از آیین سنتی «اذن عزا» در حرم مطهر رضوی | این پرچم سیاه عزا آبروی ماست آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۳) حرم امام‌رضا(ع) سیاه‌پوش عزای امام‌حسین(ع) شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) + تصاویر دوخت ۸ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) پیام تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) به مناسبت ارتحال پدر شهید مدافع حرم پیکر پدر شهید مدافع حرم مرتضی عطایی در مشهد تشییع شد آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | امام‌جمعه مشهد: مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است + فیلم رونمایی از بسته محتوایی شعر ماه محرم ۱۴۰۳ در حرم مطهر رضوی آغاز فرایند اخذ رأی مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در حرم امام‌رضا (ع) (۱۵ تیر ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر پدر شهید مدافع حرم «مرتضی عطایی» درگذشت +زمان و مکان تشییع  دیدار صمیمی اهالی قلم با تولیت آستان قدس رضوی| هنر نویسندگی؛ امتداد دهنده سیره ائمه اطهار(ع) در جامعه مشارکت در انتخابات؛ مصداق عمل منتظرانه همه آنچه باید پیش از ورود به ماه محرم بدانیم زمان ثبت‌نام اربعین اعلام شد + لینک آیت الله سیستانی دوشنبه را اول ماه محرم ۱۴۴۶ اعلام کرد برگزاری «کرسی تفسیر موضوعی قرآن کریم» در حرم امام‌رضا(ع) عزاداری هیئت‌های مذهبی سراسر کشور در "حسینیه حرم" زیارت دلیل رفاقت بود
سرخط خبرها

مراسم نامگذاری صحن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد

  • کد خبر: ۶۱۱۵۲
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۹
مراسم نامگذاری صحن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد
همزمان با شب عید مبعث، طی مراسمی صحن جامع رضوی به نام پیامبر اعظم (ص) تغییر نام یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با شب عید مبعث حضرت محمد(ص) صحن جامع رضوی حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) به نام پیامبر اعظم (ص) نامگذاری و تمبر یادبود صحن نیز با حضور مسوولان استانی رونمایی شد.

 

احداث این صحن که مساحتی بالغ بر ۱۱۷ هزار و ۵۸۴ مترمربع دارد در سال ۱۳۶۶ آغاز و در سال ۱۳۸۱ به پایان رسید. این صحن که در ضلع جنوبی ضریح مطهر رضوی قرار گرفته، دارای ۶ مناره رفیع و سه ایوان به نام باب الهادی (ع)، باب الکاظم (ع) و ایوان ولی عصر (عج) است.

 

تولیت آستان قدس رضوی چهارشنبه شب در مراسم شب عید مبعث در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) گفت: این نامگذاری فقط جنبه تشریفاتی ندارد. بلکه برای این است که آموزه‌های پیامبر(ص) و سیر و سلوک آن حضرت در این صحن به زائران آموخته شود.

 

حجت الاسلام احمد مروی افزود: انبیا تجلی اسما و صفات الهی هستند اما هیچ کدام تجلی اعظم نیستند اما پیامبر(ص) عصاره همه پیامبران و تجلی اعظم است و بعثت دعوت مردم به تربیت عقلانی، اخلاقی و تربیت قانونی است.

 

وی با بیان اینکه ما باید در راه حق و سعادت بخشی حرکت کنیم ادامه داد: باید پیامبر اکرم (ص) و سخنان و سیره و سلوک ایشان را الگوی خود قرار دهیم. پیامبر (ص) با تشکیل حکومت اسلامی و بیان فضایل اخلاقی ریشه بسیاری از رذیلت‌ها را از جامعه برکند. آن حضرت روح جمعی مسلمانها را تقویت کرد و از یک جامعه متفرق و دور از هم جامعه متحد ساخت.

 

تولیت آستان قدس رضوی گفت: قبل از هر چیز باید به آموزه های پیامبر(ص) اهتمام ورزیم. پیامبر (ص)حکومت اسلامی را برای این تشکیل داد که در آن فضا مکارم اخلاقی و فضیلت اخلاقی بر جامعه حاکم باشد و بی‌اخلاقی، دروغ، غیبت، بدبینی، احتکار، بی اعتنایی به درد و رنج مردم و دیگر رذیلتها در جامعه نباشد.

 

وی افزود: ائمه (ع) برای حاکمیت دین طالب قدرت بودند اما برای رسیدن به قدرت از هر وسیله‌ای استفاده نمی کردند.

 

حجت الاسلام مروی همچنین با اشاره به انتخابات آتی ادامه داد: در درجه اول قانون مداری مهم است کسی نباید خود را برتر از قانون بداند رعایت نکردن قانون از بدترین بی اخلاقی‌ها است و همین امر باعث شد فتنه ۸۸ رقم بخورد. رعایت موازین شرعی از دیگر مواردی است که باید رعایت شود. فریبکاری، تهمت و دروغ دور از سیره علوی و اخلاق نبوی است.

 

وی گفت: اگر کسی به برنامه نامزدهای انتخاباتی نقد دارد، باید نقد علمی و کارشناسی باشد، دروغ و تهمت در شان نظام اسلامی نیست، در نقد رقیب باید انصاف رعایت شود. همچنین ساده زیستی باید مورد نظر باشد کسی که درد مردم را درک نکند هیچ وقت فقر یک نیازمند را درک نخواهد کرد و برای آن هم نمی‌تواند راهکار ارائه کند.

 

امشب همچنین پرچم گنبد حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) که به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام کاظم (ع) سیاه بود، به مناسبت عید مبعث با پرچم سبز رنگ تعویض شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->